Betania

Grupul de tineri

Intr-o lume in care “timpul nu mai are rabdare cu noi”, viata ne fuge de sub picioare pe cand noi suntem prea ocupati cu lucrurile “urgente”, iar lipsa de ocupatie nu face decat sa acutizeze sentimentul lipsei de sens, intrunirile de tineret de sambata seara vin ca o oaza de revigorare si revitalizare a fiintei noastre profunde.

Intr-adevar, aici spunem stop preocuparilor telurice ingramadite in programele supraaglomerate ale saptamanii pentru a ne indrepta atentia la ceva cu mult mai de pret: sufletul nostru si nevoile sale.

Intrunirile de tineret sunt resimtite ca ragazul de la sfarsit de saptamana in care ne gandim dincolo de limitele vizibilului, interogand intr-un stil liber si onest valorile si informatiile ce ne sunt transmise in mod abuziv prin ceea ce ni se promoveaza intr-un fel sau altul.

Impreuna, discutam si cautam insemnatatea profunda si adevarata a vietii noastre, sensul existentei, ce putem spera si cum putem trai pentru a avea o viata deplina si implinita.

DA, credem ca dincolo de ceea ce (nu) ne promite lumea in care traim, politica sau economia ei, gasim un sens autentic al implinirii in Dumnezeu. In El avem totul deplin.

Poate ca adesea ti-ai pus si tu astfel de intrebari, sau poate esti doar curios…in fiecare caz, esti binevenit intre noi.

Nu ai nici o obligatie, dar daca simti ca trebuie sa fie ceva mai mult decat doar scoala, banii si distractia de club, te invitam sa interoghezi viata, ceea ce esti, ceea ce crezi si ceea ce ti se ofera.
Fii liber!

“Adevarul te va face liber”.
Te asteptam.

Contact

Str. Stejarului Nr 28 A, Fagaras, Brasov

45.841114,24.966624

Contact